Glas plaatsen in Veghel

Wilt u een nieuw raam plaatsen? Bent u aan het verbouwen en heeft u andere beglazing nodig? In de regio Veghel kunt u hiervoor terecht bij Glaspunt B.V.. Van nieuwbouw en verbouw tot renovatie, als u een vakbekwame glaszetter nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in glas plaatsen. Ook u zijn wij met plezier van dienst.

Soorten veiligheidsglas

Wij leveren en plaatsen onder andere de volgende soorten glas met extra beveiliging:

  • Gelaagd glas (anti-inbraak, onder andere kogelwerend)
  • Gehard glas (vooral voor deuren)

Als gehard glas breekt, dan valt het uiteen in allerlei kleine, onschuldige brokken glas. U kunt zich hierbij dus niet bezeren aan glasscherven. Wij hebben verschillende soorten van dit glas. Ook is het mogelijk om hierin verschillende vormen te verwerken. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij veel glassoorten meteen leveren. Het glas zetten we vervolgens ook vlug en vakkundig voor u! Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden in glassoorten? Op deze pagina geven we u meer informatie.

Deskundig advies

Weet u niet precies welke nieuwe ruit het best bij uw woonsituatie past? Ook dan kan onze glasspecialist u verder helpen. Hij komt dan bij u langs om uw beglazing te bekijken. In combinatie met uw wensen en budget komt hij tot een deskundig advies. Stemt u hiermee in? Dan maken we meteen een afspraak om vlug aan de slag te gaan. Voor snelle service kunt u altijd rekenen op onze professionals. Glas plaatsen? Als glaszetter in Veghel en omgeving helpen we u graag!